سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

رویانیان:هولدینگی ساختیم که تار و مار کردند

مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس گفت: زمان ما هوادار متمول خارج نشین درکار نبود، تلاش کردیم هولدینیگی بسازیم که تار و مار کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدر رویانیان در حاشیه مراسم رونمایی از مستندی در مورد علی انصاریان اظهار داشت: مثل همه پرسپولیسی‌ها برای عرض ادب و احترام به پیشکسوت فقید تیم آمدم علی انصاریان هنرمندی برجسته و محبوب بود و فوتبالیستی با اخلاق و خوشمزه! روحش شاد.

وی در مورد مشکلات مالی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: اساسی ترین مشکل استقلال و پرسپولیس مدیریت این دو باشگاه است، آنها نه دولتی هستند نه خصوصی! نه می‌توانند از پول دولت استفاده کنند نه می‌توانند جدا شوند. این بلاتکلیفی باعث می شود این دو باشگاه همیشه مشکل داشته باشند. دولت‌ها مدیران را انتخاب می کنند و مردم هم توقع دارند اما مدیران دست شان بسته است. نکته اساسی این است که دولت می‌خواهد برای این دو باشگاه تصمیم بگیرد.

رویانیان تصریح کرد: وقتی این باشگاه‌ها دولتی هستند همین می شود. آمدند این دو باشگاه را خصوصی کنند درست خصوصی شان نکردند. مشکلات شان بیشتر شد. یکی از مشکلات تنوع تصمیم گیری هاست. از طریق بورس پولی به دو باشگاه تزریق شد خب حالا که این پول تمام شد چه کنند؟! هزینه های سنگین پول بازیکنان و مربیان و برگزاری مسابقات وجود دارد و در اداره اش مانده اند. این دو باشگاه باید خصوصی شوند و منابع مالی درستی برایشان تعریف شود. منابع مالی پایدار بازیکن چون پولش را نمی‌گیرد علیه مدیرعامل مصاحبه می‌کند و مدیرعامل هم قول می‌دهد که پول ها را بدهد اما نمی‌تواند هر دو کار اشتباه است.

مدیرعامل اسبق پرسپولیس در مورد هوادار متمول گفت: این مساله جدیدی است که می شنوم زمان ما هوادار متمول خارج نشینی در کار نبود! ما تلاش کردیم هولدینگی برای باشگاه درست کنیم تا کار کنند و باشگاه به درآمدزایی برسد اما همه را تار و مار کردند. متوجه نشدند چه کاری کرده ایم و با من صحبت نکردند و خرابش کردند. صندوق ذخیره بورس برای باشگاه فراهم کردم تا سالی 10- 15 میلیارد تومان برای پیشکسوتان و تیم های پایه هزینه کنند. هرچه پی ریزی کردیم را از بین بردند. بعد از ما 8-9 مدیرعامل آمد و همه را خراب کردند. یا باید این باشگاه ها دولتی باشند یا مثل شرکت های خصوصی اجازه جذب منابع مالی داشته باشند.این دو باشگاه وسط و بلاتکلیف مانده اند./فارس

ارسال نظر